Conform unui bine cunoscut proverb romanesc “omul face haina, nu haina pe om”! Nimic mai adevarat, dar daca ne gandim  la scopul pentru care este conceput un obiect vestimentar? Am putea sa ne facem o alta parere? Raspunsul este da! Cu siguranta o tinuta vestimentara influenteaza foarte mult prima impresie.

Un designer in momentul in care creaza o noua linie  de tinuta vestimentara, in general, se adreseaza unui anumit segment de piata si tine cont de cerintele si tendintele acestuia. Deasemenea, cumparatorul in momentul achizitionarii unui obiect vestimentar urmareste sa puna in valoare anumite calitati fizice sau , din contra, sa ascunda mici defecte.

In ultima perioada, indiferent de preferintele si trendurile vestimentare, se pune mare accent pe originalitate. Adevarul este ca fiecare individ este unic, iar modul in care ne imbracam ar trebui sa sustina acest lucru. In sprijinul acestei teorii vine si Lidia Alina Nicolae.

Din pasiunea ei pentru grafica, a reiesit o colectie de tricouri si esarfe  plina de inspiratie, originalitate si in acelasi timp foarte moderna.

Accesand direct www.facebook.com/lidia alina nicolae – visual artist  vei intra in mica lume creata de Lidia. Ea iti va oferi tot sprijinul de care ai nevoie in alegerea celui mai potrivit produs.

Confectionate din materiale de cea mai buna calitate, tricourile si esarfele din colectia Sakura, nu iti ofera doar confort. Alegand modelul, culoarea si print-ul potrivite poti sa ai o creatie originala, care sa iti reflecte personalitatea.

Un alt aspect important al acestor tinute vestimentare este ca le poti combina perfect atat unei tinute casual sau office, cat si uneia sport. Indiferent de locul sau modul in care sunt purtate efectul wow este garantat!

Pentru mai multe detalii contacteaza pe pagina de Facebook Lidia Alina Nicolae – Visual Artist.

Eu si fetita mea am primit multe aprecieri pentru tinuta noastra originala, personalizata! Incerci si tu sa iti creezi propriul obiect vestimentar?