Ai ales sa lucrezi in afara Romaniei si vrei sa le faci o vizita prietenilor si rudelor ramase in tara? Planuiesti sa pleci intr-o excursie in tara sau chiar in afara ei? Tie si celor din gasca ta v-ar placea sa faceti un tur al tarii si considerati ca daca ati calatori cu aceeasi masina ati adauga un plus de savoare aventurii voastre, dar nu aveti o masina cu multe locuri? In toate cele trei situatii o inchiriere auto este cea mai la indemna solutie.

In urma experientelor personale legate de inchirierile auto, iti pot oferi cateva sfaturi de care poti sa ti cont atunci cand vrei sa apelezi la un astfel de serviciu:

  1. Nu te grabi sa inchiriezi un autoturism de la prima firma de profil pe care o gasesti. Cere oferte de la mai multe agentii de inchirieri auto, compara-le cu atentie si alege ce este mai potrivit nevoilor si cerintelor tale. Personal am fost foarte multumita de serviciile celor de la www.rentacar365.ro.
  2. Preferabil sa eviti firmele de inchirieri auto ce percep avans in momenul in care faci rezervarea.
  3. Tine cont de promtitudinea cu care ti se raspunde in momentul in care soliciti o oferta. Gandeste-te ca tot ei sunt cei care iti vor preda masina si sa nu ai surpriza neplacuta sa fi lasat sa astepti prea mult.
  4. Citeste cu multa atentie contractul ce il vei incheia cu firma de inchiriere auto; pot fi introduse clauze ascunse.
  5. Verifica in detaliu masina ce iti este adusa; exista posibilitatea sa aiba daune nespecificate in contractul de inchiriere auto incheiat, iar tu vei fi nevoit sa suporti reparatiile.
  6. In situatia in care nu esti multumit de masina pe care o primesti, ai tot dreptul sa o refuzi.
  7. Discuta cu cei de la care inchiriezi masina despre politica pe care o practica in cazul in care aceasta se defecteaza dintr-un motiv care nu depinde de tine; sa nu ai neplacerea  sa fi lasat sa te descurci.

In speranta ca aceste ponturi va vor fi utile, va urez drum bun!

Sursa foto: www.rentacar365.ro