Toamna se apropie de sfarsit. Luna cadourilor bate la usa si cu totii suntem in cautarea unui cadou inedit, a celui perfect. Dar cum perfectiunea este relativa, darul perfect arata diferit, in functie de preferintele fiecarei persoane.  Personal , atunci cand fac un cadou urmaresc ca obiectul ales sa aiba caracteristici care sa il incadreze in cat mai multe gusturi si preferinte. De exemplu, un vas ceramic.

Olaritul face parte din cele mai vechi preocupari ale omenirii si continua sa aiba foarte multi adepti in zilele noastre . In consecinta, un obiect din ceramica este potrivit sa fie oferit atat iubitorilor de antichitatati, cat si celor de arta moderna.

Personal, aleg si am incredere in obiectele ceramice create de Lidia Alina Nicolae. Fiecare vas ceramic realizat hand-made   are grija sa spuna o poveste.

Creatiile ei sunt inspirate de multi ani de munca si pasiune pentru olarit si pictura. Vasele ceramice create de Lidia sunt de cea mai buna calitate. Ea urmeaza cu strictete fiecare pas de prelucrare a lutului. Mai mult decat atat materiile prime folosite sunt din cele mai bune.

Picturile realizate pe obiectul finit sunt realizate cu mare precizie si finete si au ca punct de plecare ceramica asiatica.

Culoarea folosita pentru pictura este albastru roial. Acest lucru incoroneaza cu succes eleganta obiectului finit.

Pentru ca luna decembrie deja  bate la usa, eu am accesat cu multa incredere www.facebook.com/lidia alina nicolae – visual artist . Avand in vedere faptul ca totul este realizat manual, iar fiecare procedeu de prelucrare necesita mult timp pentru modelare si pregatire, stocul este limitat si nu as vrea sa ratez ocazia de a face o mare bucurie mamei in prag de Sfinte Sarbatori. Florile pe care ea le cultiva si le ingrijeste cu mult drag in gradina casei vor arata mult mai spectaculos in vaza de ceramica realizata de Lidia.