De cate ori nu vi s-a intamplat sa fiti invitati in ultimul moment la o cina in familie sau intre prieteni, iar timpul sa nu va permita sa ajungeti la o florarie?! Cu siguranta, raspunsul este “de nenumarate ori”! Cum ar trebui sa procedam atunci cand ne aflam intr-o sitautie de acest gen? Renuntam la timpul acordat ingrijirii personale (cum ar fi: alegerea tinutei, aranjatul parului, machiajul)? Ei bine, nu este necesar sa renuntam, si nici macar sa neglijam ritualul acesta. Putem  apela la o florarie online.

Recent, am trecut printr- o situatie descrisa anterior.  O verisoara mai indepartata, stabilita in afara tarii, urma sa vina in vizita pentru cateva zile. Parintii ei s-au gandit sa organizeze o petrecere surpriza cu acest prilej. Eu, fiind prinsa in rutina zilnica, am ignorat mesajul primit prin e-mail de la matusa mea. Am crezut ca imi trimite din nou una dintre retetele de prajituri gasite pe nu stiu ce pagina de gastronomie.

Spre sfarsitul zilei, cand am inceput sa verific mesajele text si e-mail primite, am deschis si mesajul de la matusa mea prin care eram anuntata de petrecerea surpriza organizata in cinstea fiicei ei. Evenimetul avea sa aiba loc in acea seara, iar eu aveam doar 2 ore sa pregatesc totul.

Pana a incepe ritualul de pregatire propriu-zis,am luat telefonul mobil, am introdus  florarie online in motorul de cautare si mi-a atras atentia Floraria Romana.Am intrat pe site, unde efectiv m-am pierdut in feeria de buchete si aranjamente florale realizate de oamenii din spatele site-ului.

Dupa o lunga analiza, am ales buchetul “Arizona sun”, pentru ca in el, parca, se regasea o partea din caldura sufleteasca oferita verisoarei mele. Am efectuat plata online,iar la adresa de livrare am trecut locul unde avea sa aiba loc reintalnirea. Va spun sincer ca buchetul a ajuns la petrecere inainte noastra, iar verisoara mea s-a indragostit iremediabil de acel aranjament.

Din acel moment apelez cu incredere, ori de cate ori am nevoie, la serviciile celor de la Floraria Romana.

Sursa foto:www.floraria-romana.ro