Te-ar ajuta sa poti folosi o aplicatie pentru programare online medic? Acum poti beneficia de aceasta oportunitate deoarece a aparut prima aplicatie de acest gen din Romania – Docbook.

Aplicatia Docbook a luat nastere dintr-o nevoie. Mai exact, in momentul in care creatorul ei avea nevoie urgent de un consult medical de specialitate. Acesta si-a dat seama ca o aplicatie dedicata programarilor online i-ar usura foarte mult munca. In acest fel a aparut Docbook – unica aplicatie din Romania pentru programare online medic.

Dar avantajele pe care le ofera aplicatia Docbook sunt numeroase: dupa introducerea datelor in parametrii de cautare, vei putea sa compari variantele listate. Astfel, vei putea sa alegi optiune care este cu adevarat cea mai avantajoasa pentru tine.

In plus de asta, nu va mai trebui sa pierzi timp apeland telefonic fiecare clinica medicala. Este bine stiut faptul ca, majoritatea clinicilor private, au centrale. Astfel, vei fi nevoit sa astepti pana cand operatorul desemnat cu aceasta sarcina, iti va putea prelua apelul. Acest procedeu poate dura chiar si mai mult de 10 – 15minute.

Un alt avantaj oferit de aceasta platforma online este faptul ca poti sa anulezi o programare sau sa reprogramezi, in orice moment.

Te intrebi, probabil, cum poti sa beneficiezi de aceasta aplicatie inovatoare! Nimic mai usor: descarci aplicatia, o instalezi si introduci datele. Atat este de simplu! Trebuie specificat faptul ca acesta poate rula atat pe calculator, cat si pe telefon sau tableta. Deasemenea, ea este compatibila cu orice sistem de operare.

Aplicatia Docbook poate fi gasita gratuit pe Google Play sau AppStore. Exact cum am spus, desi este unica aplicatie din Romania destinata programarilor online la doctor, poti beneficia de ea in mod gratuit!

Eu folosesc deja acesta aplicatie si sunt foarte multumita. Ca mamica, timpul pe care il  l-as fi putut pierde cu apeluri telefonice pe la diverse clinici medicale, l-am fructificat in momente magice alaturi de fetita mea.