Astazi este ultima zi in care va puteti delecta la Targul de Craciun Bucuresti  2017. Recunosc ca eu am reusit sa ajung sa vizitez acest loc abea in penultima zi a Targului.  Cred ca mi-am ales destul de prost momentul pentru ca deja era supraaglomerat totul.

O scurta istorie a Targului de Craciun Bucuresti

Acest eveniment, devenit deja traditie, este organizat anual de catre Primaria Generala a Municipiului Bucuresti. El face parte dintr-o retea de targuri europene, cunoscuta sub numele de Christmas Market. Anul acesta, Targul de Craciun a avut loc datorita muncii depuse de echipa celor de la Creart.

Programul din acest an de la Bucharest Christmas Market a fost foarte diversificat. De la traditionalul loc gastronomic si casute cu dulciuri si obiecte create de mesteri populari, la traditionalul brad, Casa lui Mos Craciun si loc pentru spectacole.

Pentru copii a fost asamblat un carusel, iar accesul a fost total gratuit. Deasemenea, pentru cei mici au fost organizate ateliere cu tot felul de activitati. In acelasi timp, iubitorii sporturilor de iarna, au avut ocazia sa se bucure de un patinoar.

Personal, cel mai impresionata, am fost de brad. Inalt de aproximativ 30m , impodobit cu mii de beculete, trona ca un rege asupra regatului.

Mi-a placut foarte mult si zona dintre scena si brad. Aici a fost amplasat un fel de spatiu de spectacol, sub o cupola formata din mii de beculete stralucitoare. In acest loc, spectatorii de toate varstele s-au putut bucura de concerte sustinute de artisti extraordinari.

La publicul larg, din cate am observant, cel mai mare succes l-a avut zona gastronomica. Aici iubitorii de mancare traditionala si-au putut rasfata papilele gustative cu carnati, sarmale, pastrama si  multe alte preparate gustoase.  Frigul a putut fi invins cu vin fiert si muzica buna.

Asa cum spuneam la inceputul acestui articol, acestea sunt ultimele ore din Targul de Craciun Bucuresti. Incercati sa ajungeti daca nu ati fost! Nu veti regreta!