La ce va duce gandul atunci cand auziti expresia poveste de iarna? Pe mine,cu siguranta, ma face sa ma gandesc la un loc feeric, de basm, undeva intr-o regiune muntoasa. Dar daca va spun, ca de fapt, totul se intampla intr-un punct cheie al Bucurestiului?!

Ei bine, in urma cu vreo 2 – 3 saptamani am primit un mesaj din partea unei cunostiinte. Amica mea ma informa ca in zona Arenei Nationale tocmai se deschisese un fel de Miniorasel al Copiilor. Deoarece a urmat perioada aglomerata a Sarbatorilor nu am reusit sa ajung atunci sa vizitez locatia recomandata.

Insa, cum sfarsitul de saptamana ce tocmai s-a incheiat a fost unul cu temperaturi neobisnuit de ridicate pentru aceasta perioada a anului, am hotarat sa facem o plimbare mai lunga. Asa ca, insotita de fetita noastra, am pornit spre Arena Nationala. Ce am gasit acolo a reusit sa ma impresioneze.

Ce este Poveste de Iarna si unde are loc?

Poveste de Iarna este un eveniment organizat de catre Primaria Generala a Municipiului Bucuresti. In colaborare cu cei de la Compania Municipala de Agrement Bucuresti pe data 18 decembrie 2017 a fost data startul unui eveniment de exceptie.

Pana pe 15 februarie 2018 aici veti gasi patinoar, trenulet, carusel ,Mos Craciun, spiridusi si alte personaje de basm specifice anotimpului rece. Desemenea,ca la orice eveniment care se repecta, nici aici nu lipseste coltul gastronomic. Dupa-amiezele se incheie cu spectacole de magie, teatru, teatru de papusi si multe alte surprize.

Ca locatie, gasiti acest loc langa Arena Nationala, intrarea dinspre str. Maior Coravu si bld. Basarabiei.

Dar stiti care este adevarata surpriza pe care o ofera acest loc? Ei bine, tot ceea ce se gaseste in zona de agrement este pus la dispozitia tuturor in mod gratuit.

Noi am fost sa vizitam evenimentul Poveste de Iarna sambata. Dar va marturisesc ca am fost convinsa sa revin si a doua zi. Mai mult decat atat, cred ca voi merge si zilele viitoare. Daca nu avem parte de zapada, cel putin asa putem avea parte de o mica parte din magia specifica sezonului rece, in plina agitatie urbana.