Este o dimineata ploioasa. Rasfoind niste carti cu povesti impreuna cu Maria m-am gandit la un un scenariu modern pentru povestile clasice . Pe mine m-a amuzat copios acest gand si am vrut sa il impartasesc. Mi-am imaginat  un Fat Frumos al zilelor noastre care are nevoie urgent de un mijloc de transport. Ce ar putea sa faca in  aceasta situatie? Ei bine, poate sa apeleze cu incredere la serviciile unei firme de rent a car.

O povestioara moderna cu Fat Frumos si o firma de inchirieri auto!

Fat Frumos primeste la prima ora a diminetii un mesaj text. Expeditorul este Ileana Cosanzeana. Ea il informeaza ca se afla in Oradea si ca in acea seara il invita la o cina romantica. Entuziasmat, printul nostru calculeaza in gand toate posibilitatile la care ar putea sa apeleze pentru a se deplasa din Bucuresti la Oradea. Decide ca cea mai buna varianta este o masina. Asa ca, deoarece momentant nu avea masina, hotaraste sa caute  cea mai buna oferta de la firmele de inchirieri auto Bucuresti.

Dupa ce a ales firma si masina, a contactat agentul si a preluat autoturismul. Contravaloarea serviciilor contractate a achitat-o cu cardul, doar este un print modern. Deoarece a primit masina curata si cu plinul facut, a oprit doar pentru a isi lua o cafea si a pornit spre destinatie.

Avea un drum lung in fata, cu multe ore petrecute la volan. Dar nu conta. In mintea lui erau doar Ileana Cosanzeana si clipele minunate pe care le vor petrece impreuna in acea seara. Pentru a intra deja in atmosfera romantica ce ii astepta a pus pe repeat piesa lor preferata.

Dupa 8 ore de condus, in care a facut doar un mic popas, Fat Frumos a ajuns in Oradea. A oprit la prima florarie decenta pe care a vazut-o si a cumparat un buchet impresionant de trandafiri. La ora 20 era deja la usa iubitei lui, Ileana Cosanzeana.

Cum a decurs acea seara va puteti imagina singuri. Ce pot sa va mai spun eu este ca firma de inchirieri auto nu este o inventie. Ea exista si o puteti gasi accesand site-ul celor de la rentacar365.

Sursa foto: facebook/rentacar365.