Inchirierea unei garsoniere sau apartament in regim hotelier nu mai este demult un termen necunoscut. Cu totii ati apelat, cel ptin o data, la un astfel de serviciu. Daca nu ati facut- o voi, atunci cunoasteti, cu siguranta, pe cineva care a beneficiat de avantajele unui astfel de tip de cazare.

In acest articol va voi povesti o intamplare care va expune in practica avantajele oferite de inchirierea unui apartament in regim hotelier.

Zilele trecute, am primit un mesaj text de la o prietena foarte buna. Urma sa plece pentru o perioada de timp din Bucuresti si dorea sa isi ia ramas bun. Asa ca i-am acceptat invitatia de a bea o cafea impreuna.

M-am intalnit cu Alina la cafeneaua de pe strada mea. Stiti cum este atunci cand esti asteptata acasa de catre pitic – timpul este limitat. Ne-am bucurat reciproc de ocazia de a mai sporovoi si de a mai depana amintiri.  Eu si Alina suntem prietene inca din perioada liceului.

Toamna trecuta prietena mea s-a casatorit cu alesul inimii ei. Cum nu am mai avut ocazia sa o intalnesc dupa nunta, am rugat-o sa imi spuna cum a decurs fericitul eveniment pentru ea. Am fost curioasa sa aflu cum a rezolvat problema  cazarii rudelor si a prietenilor veniti din Craiova pentru a ii fi alaturi intr-un moment atat de important.

Astfel, Alina a inceput sa imi povesteasca despre serviciul de cazare in regim hotelier in Bucuresti. Mi-a spus cum dupa multe telefoane date la diverse hoteluri si multe calcule, ea si sotul ei, au decis ca cea mai buna varianta o reperezinta inchiriererea unui apartament in regim hotelier.

Cum s-a intamplat asta mai exact?!

Ei bine, pe o parte au reusit sa economiseasca o suma considerabila, deoarece numarul de persoane cazate intr-un apartament a fost mult mai mare decat cel dintr-o camera de hotel. In plus de asta, pretul unui apartament nu a fost cu mult mai mare decat ar fi trebuit sa achite pentru o camera la un hotel.

Pe cealalta parte, participantii de la nunta veniti din provincie, s-au simtit mult mai confortabil. Au putut sa beneficieze de utilitatile oferite de o astfel de metoda de cazare. Iar acest lucru a contat foarte mult, mai ales pentru doamne si domnisoare.

M-am despartit de Alina dupa vreo doua ore. M-am simtit extraordinar in compania ei. Deasemenea, m-am bucurat ca am mai aflat o informatie care, cu siguranta, la un moment dat imi va fi utila.

Sursa foto: www.accommodationsinbucharest.com