Faptul ca iubesc literatura nu cred ca mai este un secret pentru nimeni. Ador sa citesc, dar si sa scriu. Tocmai din acest motiv  stirile si promovarile din acest domeniu imi atrag atentia. Asa am aflat de cartea lui Igor Bergler, Testamentul lui Abraham.

Intr- o dimineata, ma aflam in bucatarie si pregateam micul- dejun. Televizorul era pornit pe un canal de stiri. La un moment dat , intr-o stire, era prezentat un nou bestseller. Mi-a atras atentia descrierea facuta romanului. Chiar imi amintesc faptul ca am afirmat faptul ca acea carte sigur mi-ar capta atentia. Si cam asta a fost atunci…

Ulterior, din vitrina unei librarii binecunoscute, o cartea parca se deschidea pentru mine. Ceva imi spunea ca acel roman are ceva special. Simteam ca dincolo de coperta bine elaborata si titlul bine ales, mai era ceva. Insa, cum in acel moment eram insotita de micuta Maria, nu am reusit sa imi dau seama despre ce era vorba deoarce mi-a fost distrasa atentia.

La distanta de cateva saptamani, ma aflam in situatia in care imi doream sa achizitionez o carte. Imi doream ceva senzational, care sa ramana in mintea mea pentru totdeauna. Atunci mi-am amintit de Testamentul lui Abraham. Mi-am amintit de stirea vazuta. Mi-am amintit ca am vazut- o in vitrina librariei.

Bineinteles ca nu am mai stat pe ganduri si am mers sa cumpar Testamentul lui Abraham, de Igor Bergler!

Va marturisesc faptul ca, desi stiam atatea despre bestseller-ul achizitionat, pierdusem din vedere faptul ca autorul era roman. Asta m-a facut cu atat mai curioasa.

Pana la momentul in care m-am hotarat sa scriu acest articol am reusit sa citesc doar prima parte a romanului lui Igor Bergler, Testamentul lui Abraham. Dar, desi mai am mult de parcurs din aventura in care ma transpune aceasta carte, nu am putut  sa nu impartasesc cu voi primele impresii.

Intriga, scrisa in stilul inconfundabil al lui Dan Brown, te captiveaza si te prinde ca intr-o menghina. Personaje puternice, bine conturate, se intrepatrund si creaza  pentru cititor o epica plina de tensiune si suspans. Actiunea si faptele descrise cu maestrie  m-au facut sa imi tin respiratia in nenumarate randuri.

Dupa ce voi reusi sa termin de citit acest roman captivant voi reveni cu un alt articol.

Va voi spune un secret;abea astept sa adoarma adorabila mea piticuta pentru a putea sa ma mai delectez cu cateva pagini din al doilea bestseller al lui Igor Bergler!