”Cine este mai puternic?” este o carte cu aventuri captivante. Urmarind sirul acestei povestiri veti pasi in lumea extraordinara a copiilor. Puii de om sunt capabili de fapte vitejesti si de milostenie fara a astepta ceva in schimb.

Experientele pe care le traiesc cei patru protagonisti din cartea cu aventuri au drept scop evidentierea inocentei si bunatatii copiilor. In acelasi timp  se urmareste, ca la sfarsit, copii sa isi dea seama de importanta prieteniei.

Am uitat sa va spun ca autoare cartii “Cine este mai puternic?” sunt chiar eu!

Asa cum ati putut citi si in sectiunea “Despre mine” , pasiunea pentru scris am luat- o in serios abea recent. Iar ideea conform careia as putea sa incerc sa scriu o carte destinata copiilor mi-a fost sugerata in timp ce ma aflam la locul de joaca cu fetita noastra. Mai exact, o mamica a carei fetite se juca impreuna cu micuta Maria, afland despre pasiunea mea mi-a sugerat aceasta idee.

Nu am pus prea mult accent pe acest lucru pana intr- o zi. In timp ce o supravegheam pe Maria in timp ce se juca in preajma altor copilasi am gasit inspiratia de a scrie. Practic lumea minunata a inocentei a fost muza mea.

Pornind de la ideea de joaca si prietenie am inceput sa tastez. Manuscrisul a luat forma finala pe cand ma aflam in vizita la sat, la parintii mei. Locul copilariei mele.

Pasul urmator a fost sa ma hotarasc cum sa public cartea. Initial am fost tentata sa aleg varianta electronica, dar am renuntat la idee. Am simtit ca o carte clasica m-ar implini mai mult. Asa ca am inceput sa caut edituri.

Va marturiesc ca tarifele percepute de editurile din Bucuresti imi par cam piperate. In acest fel am inceput sa caut si in provincie. Oferta unei edituri din Iasi mi s-a parut cea mai avantajoasa. Am contactat reprezentantii tipografiei si dupa 1 luna de zile am primit cartile in colet, printr-o firma de curierat.

Cam asta este povestea unei carti cu aventuri pe care am scris-o cu mult drag si pe care o dedic, in principal, fetitei noastre. Pentru cei interesati sa o achizitioneze, veti gasi detalii aici.