Noaptea trecuta am avut un vis tare ciudat! Se facea ca  o veche prietena, plecata sa lucreze dincolo de granitele tarii, venise in Romania intr- o scurta vizita. Se mai facea ca era in cautarea celui mai avantajos serviciu de inchirieri auto Bucuresti – Otopeni.

Va intrebati, probabil, daca prietena mea a gasit ceva care sa o multumeasca printre ofertele firmelor de inchirieri auto Bucuresti – Otopeni. Ei bine, din pacate, nu va pot satisface aceasta curiozitate! De ce? Dintr-un motiv foarte simplu si bine argumentat! Care este acela? M-am trezit, iar visul a luat sfarsit in acel punct!

Dar pentru ca sunt o persoana foarte curioasa, visul meu m-a indemnat sa fac cercetari cu privire la segmentul de piata de inchirieri auto Bucuresti – Otopeni. Rezultatul meu a fost unul cu adevarat impresionant.

Cum arata piata din Romania pe segmentul inchirieri auto Bucuresti – Otopeni?

Se pare ca piata rent a car din Romania este in continua ascensiune in ultimii ani. Tot mai multe persoane apeleaza la serviciile unor astfel de firme. Motivele sunt din cele mai diverse. Fie ca masina personala are o defectiune si pana la remedierea acesteia este inlocuita cu o masina inchiriata, fie ca lucreaza in afara tarii si sunt intr-o scurta vizita pe teritoriul tarii mama sau isi doresc o masina cu mai multe locuri pentru a pleca in vacanta cu gasca, romanii apleaza tot mai des la serviciile firmelor de inchirieri auto.

In urma comparatiei dintre oferte si a citirii recenziilor, mi-au atras atentia cei de la www.rentacar365.ro. Se pare ca aceasta firma, desi infiintata doar de cativa ani a reusit sa fidelizeze clientii. Din feedback-urile persoanelor care au beneficiat de serviciile acestei firme de inchirieri auto Bucuresti – Otopeni reiese ca totul este la superlativ.

De la flota innoita periodic, pana la preturile pentru orice buzunar si promptitudinea personalului, toate denota seriozitatea acestei firme de rent a car. Cunoscatorii mai precizeaza despre www.rentacar365.ro ca nu au clauze ascunse, iar garantiile percepute sunt de bun – simt.

Sursa foto: www.rentacar365.ro