“Suflet pur” este despre EA. Despre fetita noastra scumpa, careia ii multumesc in fiecare zi pentru ca ne-a ales pe noi sa ii fim parinti. Ii sunt racunoscatoare pentru fiecare zambet, pentru fiecare imbratisare, pentru fiecare respiratie.

Ziua de 26 august a fost si va fi despre Maria Alexandra! La multi ani, scumpa noastra minunata! Sa fi sanatoasa, sa cresti si sa te dezvolti frumos! Iti dorim ca sufletul tau sa raman toata viata la fel de pur si iubitor precum este acum!

Multumim celor care ne-au fost alaturi si ne-au transmit cele mai frumoase ganduri! Toata energia pozitiva pe care ne-ati oferit-o sa fi se intoarca !

Prin versurile poezioarei “Suflet pur” am exprimat in cuvinte simple trairile unui parinte fericit, multumit si recunoscator. Am scris despre experientele extraordinare pe care un parinte le traieste dupa venirea pe lume a puiului de om.

Am folosit cuvinte si expresii simple pentru a sublina faptul ca a fi parinte presupune momente de bucurie din cele mai simple lucruri. Viata alaturi de copil este minunata in fiecare clipa, fara a fi nevoie de fapte si intamplari extraordinare.

Suflet pur!

La tine am visat mereu

Si ai venit, sufletul meu!

Tu, suflet pur si inocent,

Ai facut de neuitat acest moment!

 

Fara tine era bine,

Dar nu aveam zile atat de senine!

Insa ai venit, fetita noastra,

Si ne-ai facut viata frumoasa!

 

Tu ne-ai invatat ca un zambet

Sterge orice suparare din suflet!

Doar cu un chicot plin de veselie

Ai umplut casa de fericire!

 

Ne-ai pictat viata in mii de culori

Si ne-ai umplut visele cu flori!

Timpul si viata noastra tie ti le dam

Acum, doar prin tine respiram!

 

Daca rezonezi cu cele citite mai sus poti sa te abonezi aici . Astfel vei fi la curent cu cele mai noi articole!

De altfel, multumesc celor care deja urmaresc calatoria mea prin lumea cuvintelor! In acelasi timp, va invit sa imi fiti alaturi in continuare!