Categorii

Despre mine

fptbty

Salutare cititorule internaut! Bine ai venit!.

Numele meu este Bianca Cerasela Patrascu. Sunt nascuta in data de 16iulie1988 si de cativa ani  pentru mine “acasa” a devenit Bucurestiul. Ca formare profesionala am ales sa studiez stiintele economice pentru ca am considerat ca imi va aduce stabilitate financiara, dar aceasta s-a dovedit a fi in neconcordanta cu vocatia mea si am hotrat sa aleg calea care ma face sa ma simt cu adevarat implinita.

Frumoasa poveste a relatiei mele cu pasiunea pentru scris a inceput timpuriu, inca din perioada copilariei, cand ma jucam rescriind versurile melodiilor prefererate sau citind tovarasilor de joaca povestioare si poezioare scrise de mine , iar recent am hotarat sa duc aceasta relatie la nivelul urmator; sa o “oficializez”.

Dupa multe locuri de munca schimbate si odata cu venirea pe lume a fetitei noastre, am decis ca a venit momentul sa duc o viata cat mai linistita pentru a crea Mariei un mediu de crestere cat mai armonios; asa ca am inceput sa caut modalitati de a obtine rezultate financiare si, in acelasi timp, spirituale. Mi-am dorit sa pot sa fiu un exemplu “asa da”  si in acest fel am ajuns aici.

Va marturisesc ca in momentul in care degetele mele ating tastatura simt ca sunt acolo unde trebuie sa fiu; ma simt implinita si fericita. Iubesc sa impartasesc cu voi idei, pareri, versuri, proza. Probabil unii dintre voi nu veti fi de accord cu mine si veti dori sa ma contraziceti; va rog sa o faceti. Critica, de orice fel, este buna. Astept atat aprecierile voastre, cat si deazprobarile. Doar asa voi avea o imagine reala a ceea ce isi doreste publicul sa primeasca citind articolele de pe blogul meu.

Va multumesc ca imi sunteti alaturi si va invit sa ma urmariti in aceasta aventura!